Atkore Unistrut Metal Framing Systeem 

Unistrut 1200x300

Als onderdeel van de wereldwijde Atkore groep, verdeelt Atkore Vergokan uit Oudenaarde nu ook het complete gamma van profielen met toebehoren van Atkore Unistrut. 
 

Atkore Unistrut is marktleider met de meest uitgebreide lijn van profielen en fittings, samen met een complete lijn hangers, buisklemmen, betonnen inzetstukken en accessoires, in verschillende afwerkingen en materialen. 

Voor het Metal Framing Systeem hoef je niet te lassen of te boren - een steeksleutel is het enige gereedschap dat je nodig hebt! Het Unistrut-systeem is 100% herbruikbaar dankzij de flexibiliteit, aanpasbaarheid en veelzijdigheid. 

Atkore Unistrut kanalen en hulpstukken bieden totale flexibiliteit in het ontwerp en de constructie van samenstellingen voor frametoepassingen. Atkore Unistrut producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen. Deze afwerkingen bieden een verschillende mate van corrosiebescherming voor gebruik in uiteenlopende omgevingen. Waar nodig zijn decoratieve afwerkingen op bestelling verkrijgbaar.  
 

 Atkore Unistrut staat synoniem voor technische uitmuntendheid, dus het is geen verrassing dat het bedrijf trots is op de aandacht voor detail en kwaliteit. De toewijding om aan de kwaliteitsnormen te voldoen en deze (waar mogelijk) te overtreffen, betekent dat het bedrijf voorop blijft lopen in de industrie door producten te leveren waarop je kan vertrouwen. 

Unistrut  400x600

Het originele Unistrut Metal Framing System werd in 1924 uitgevonden door Charles Attwood. Het oorspronkelijke ontwerp kwam voort uit de behoefte aan een efficiënte montage van elektrische componenten in grote schakelkasten. De sleutel hiertoe was de ontwikkeling van het Unistrut profiel en de Unistrut moer. Nu, precies 100 jaar later, gebruiken industrieën over de hele wereld het originele Metal Framing System van Unistrut nog steeds voor hun toepassingen. 

Bekijk het aanbod